Fjoer

Winterpicknick met Koor, Orkest & Dans

Concert met Koor, Orkest & Dans tijdens Warme Winterpicknick
In de fabriek van de Mannen van Staal

FJOER is een muzikale belevenis, een warme winterpicknick en een bijzonder schouwspel op een buitengewone locatie: de fabriek Mannen van Staal in Leeuwarden.
Het publiek kan in picknickopstelling genieten van een nieuwe muzikale compositie, poëtische gezongen teksten en vurige dans. Een belevenis voor gezinnen, families, vrienden en iedereen die zin heeft in een wonderlijk kerstevenement. Iedereen mag zijn stoeltje/tafeltje en picknickmand meenemen om te eten, drinken en een toost uit te brengen in saamhorigheid met 300 man. Dit alles in een warme en ontspannen ambiance.
met:
-een groot projectkoor o.l.v. componist Gerben van der Veen
-begeleid door brassband Soli Brass
-solisten: Ben Brunt (Zang), Cristy Luth (Zang), Edith Bakker (Saxofoon), Nienke van Leijden (Harp)
-dans: D’drive Artiest Dans
-poëzie/tekst: Baukje Wytsma

Hoe werkt het:
U komt naar de locatie alsof u naar een picknick gaat: met stoeltjes (te huur), tafeltje, picknickmand (te bestellen)en hopelijk een goed humeur. Ter plaatse zoekt u een plek en u nestelt zich rondom de vuurtjes om lekker te picknicken. Rondom in de hal wordt uiteraard eten en drinken verkocht bij de kraampjes. Snert, glühwein, etc.
FJOER Is een productie van: Stichting Calliope Concerten en BUOG (Bedenkers en Uitvoerders van Ongewone Gebeurtenissen).

Voor bij de Picknick
Picknickmand voor 2 personen is 15,00 euro en zit het volgende in: fles rood + pak sinaasappelsap, glazen, 250 gram notenmelange met rozijnen, bon voor snert met worst voor 1 persoon, bon voor warme chocomelk voor 1 persoon.

Picknickmand voor 4personen is 27,50 en zit het volgende in: Fles rode & witte wijn, pak sinaasappelsap, glazen, pond druiven, 250 gram kaas, 500 gram notenmelange met rozijnen, 2 bonnen voor snert met worst, 2 bonnen voor warme chocomelk.